شرکت ولوو فعالیت خود در ایران را افزایش می‌دهد

شرکت ولوو فعالیت خود در ایران را افزایش می‌دهد

 
شرکت کامیون سازی ولوو قصد دارد پس از برداشته شدن تحریم ها فعالیت خود در ایران را افزایش دهد. با این وجود ایران برای شرکت ولوو پیش از اعمال تحریم های اقتصادی یکی از مهم ترین کانون های تولید کامیون در جهان محسوب می‌شد. پیش از روی کار آمدن دولت نهم و دهم، ایران چهارمین سایت تولید کامیون بود البته این فعالیت های با روی کار آمدن آن دولت رو به سردی گذاشت و با اعمال تحریم ها کاهش شدید یافت.
 
 
بهر شکل در حال حاضر شرکت کامیون سازی ولوو قصد دارد پس از برداشته شدن تحریم ها فعالیت خود در ایران را افزایش دهد. در این راستا،  کینا والک سخنگوی شرکت کامیون سازی ولوو به اقتصاد نیوز گفت:  نگاه ما برای افزایش فعالیت در ایران مثبت شده است و با توجه به برداشته شدن تحریم ها ما آینده را مثبت می بینیم البته هم اکنون فعالیت ما در ایران کوچک است. 
 
 
به گزارضش اقتصادنیوز، براساس اطلاعات شركت ولوو، 10 سال پیش ایران سالانه با تولید ۱۰ هزار و ۹۰۰ كامیون ولوو چهارمین تولیدكننده این كامیون ها در جهان بود.
در سال 84 تولید كامیون های ولوو در ایران به ۱۰ هزار و ۹۰۰ دستگاه رسیده بود و ایران در آسیا بزرگترین تولیدكننده كامیون های ولوو محسوب می شد.
 
در آن سال ها ایران در حالی چهارمین تولیدكننده كامیون ولوو در جهان بود كه ایالات متحده با تولید ۳۲ هزار و ۲۵۶ دستگاه كامیون در سال مقام اول، بلژیك با تولید ۳۰ هزار و ۳۷۷ دستگاه مقام دوم و سوئد با تولید ۱۷ هزار و ۹۰۳ دستگاه مقام سوم قرار داشتند .در همین مدت،  آمار تولید كامیون های ولوو در آمریكای لاتین و در كشور برزیل هشت هزار و ۳۳۳ دستگاه بود .
 
در آن زمان قرار بود سالانه دو هزار دستگاه کامیون از ایران به شبکه جهانی ولوو صادر شود اما سردی روابط سیاسی ایران با اروپا و پس از آن تحریم ها ، داستان تولید خودرو های تجاری ولوو در ایران را طور دیگه رقم زد. 
 
تولید کامیون در ایران در سال 84 در حدود 32 هزار دستگاه بود این عدد در سال 92 به 14 هزار دستگاه رسید . البته تولید کامیون در سال 93 با رشد چشمگیر به 21 هزار دستگاه رسید ه است .با برداشته شدن تحریم ها شرکت مرسدس بنز همکاری خود را برای تولید کامیون دوباره با ایران خودرو دیزل آغاز کرده است.
 
به گزارش اقتصادنیوز، غلامرضا رزازی مدیرعامل شرکت ایران خودرو دیزل  گفته است با توجه به مذاكرات انجام شده با شركت مرسدس بنز  نسل جديد كاميون كشنده اكتروس در سال آينده به بازار ایران خواهد آمد.
 
وي در خصوص مراحل مذاكرات اين شركت با مرسدس بنز نيز خاطرنشان کرده  كه روابط ما با اين شركت به سرعت در حال بهبود و پيشرفت است و در آینده نزدیک شاهد ورود چند محصول جدید از این شرکت به سبد محصولات ایران خودرو دیزل خواهیم بود.
 
مديرعامل شركت ايران خودرو ديزل همچنين با اشاره به برنامه‌ريزي صورت گرفته براي استفاده از فناوري و دانش فني روز شركت مرسدس بنز در محصولات شركت ايران خودرو ديزل از توافق صورت گرفته براي استفاده از موتور جدید سری 900 مرسدس بنز بر روی كاميونت آرنا خبر داد كه هم‌اكنون اين محصول در حال طي مراحل آزمون كيفي خود است.
 
وي افزود: موتور جدید سری 900 مرسدس بنز كه از توان واستاندارد بالاتري نسبت به موتورهاي موجود برخوردار است، قرار است در شرکت ایدم به تولید رسيده و در مینی‌بوس آرین نیز جایگزین موتور فعلي شود.
 
در دوران درخشان تولید کامیون ایران طی سال های 76 تا 84 دو شرکت ایران خودرو دیزل و سایپا دیزل با دو نشان مرسدس بنز و ولوو رقابت شدیدی با هم داشتند و حالا با افزایش فعالیت مرسدس بنز شرکت  ولوو هم بیش از گذشته به بازگشت به بازار ایران می اندیشد  و احتمالا دوباره سعی می کند که همکاری گسترده ای با شریکش سایپا دیزل برقرار کند .
 
در کنار این دو شرکت شرکت های کامیون سازی اسکانیا و رنو تراکز نیز سعی خواهند کرد فعالیت خود در ایران را گسترش دهند هم‌اكنون حدود 300 هزار دستگاه كاميون‌ در ايران تردد مي‌كنند كه دو سوم آن فرسوده است و اين مسئله كابوس جاده‌هاي ايران است. 
 
گنجايش سالانه بازار كاميون در ايران در صورت خروج کامیون های فرسوده بیش از 40 هزار دستگاه است ؛ اما عدم خروج كاميون‌هاي فرسوده با شرايط مناسب از سوي دولت هر روز بر تعداد كاميون‌ها در ايران مي‌افزايد و اين امر سبب شده است كه ميزان دستمزد حمل و نقل نيز كمتر شود.  
 
 در حالی که همه از فرسوده بودن خودروهای سواری سخن می گویند کمتر کسی به این نکته دقت می کند که بیش از نیمی از ناوگان تجاری ایران فرسوده است فرسودگی که سبب شده ایران در ترانزیت منطقه ای جای خود را به رقیبان ترکش واگذار کند . 
 
آلودگی یک خودرو سنگین چندین برابر یک خودرو سواری است. و از طرفی سالانه میلیون ها دلار تنها به خاطر مصرف خارج از استاندارد این کامیون ها دود می شود چایگزین نشدن این کامیون ها و توان پایین رانندگان برای خرید کامیون نو هم کارخانه های کامیون ساز را با رکود مواجه کرده است .
 
البته نبود کامیون ارزان و با کیفیت هم سبب شده جایگزینی ناوگان پیر ایران با مشکل اساسی روبرو باشد مشکلی که عده ای سعی کردند با کامیون های چینی برطرفش کنند اما این راه حل هم در نهایت تبدیل به کابوس جاده های ایران با فجایع به بار آمده توسط کامیون هوو شد .
 
هنوز هيچ طرح جامعي در خصوص خروج كاميون‌هاي فرسوده وجود ندارد و اين در حالي است كه هر روز ناوگان ايران در حال پيرتر شدن است؛ به طوري كه مصرف سوخت و آلودگي اين وسايل به همراه ايمني آنها در حالت بحراني قرار دارد و ناوگان ترابري ايران نيز وضعيت مناسبي ندارد.
 
 
شرکت ولوو فعالیت خود در ایران را افزایش می‌دهد
 
حرفه‎ای های صنعت خودرو کانال وان‎کار را از دست نمی‎دهند.
 

منبع

اقتصاد نیوز

 

برچسب : خودرو , کامیون ولوو , واردات , خط تولید ولوو






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

5 نظر

امیر حسین
0

اف هاش واردات شده و است اما ولوو وی ان ال هم واردات بشه که عالی‌میشه
در ولوو وی ان ال زیاد به راحتی و آسایش راننده فکر و تلاش کردن ترو خدا وارداتش کنید 🙏🙏🙏
11:21  1400/09/04
پاسخ دادن
حجت
0

با گرونی دلار و قیمت میلیاردی تریلر ها چه کسی توان خرید دارد دولت هم چارهای نمی کند
10:40  1399/02/19
پاسخ دادن
کاربر: saeed_r7
3

اين نظر شخصي جنابته و بهش احترام ميذاريم
اما يه چيز رو بدون كه ولوو FH جديد بنده جايزه بهترين طراحي صنعتي تو سال 2013 شده بود كه اولين بار بود اين جايزه به يه كاميون اعطا ميشد!
برو عبارت red dot disighn for volvo رو سرچ كن خودت ببين.
مرسي.
14:39  1393/09/07

Mehran
1

با این وضعیت بنادر و بار اصلا کامیون خریدن ضرر هست!
20:08  1394/08/19
پاسخ دادن
کاربر: mojtaba .a
1

چه فایده دارن با قیمت چندین برابر جهانی تینجا میندازن به مردم ایران بیجاره و مظلوم مثل همیشه ظلم میکنن
20:11  1394/08/18
پاسخ دادن
iran kamaz
1

مگه قیمتشون چنده ؟
من تا جایی که میدونم بین 520 تا 560 میلیون هست
ما رنو پرینیوم 460 خریدیم 550 میلیون
به نظر من قیمت اینا خیلی مناسبه
متاسفانه ما رنو رو فروختیم والان دستو بالمون خالیه اگه پول داشتیم اولین fh 500 خوزستان رو می خریدیم
21:09  1394/08/18

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 35 نظر
X33 Cross cvt 28 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
سیاوش : ببخشید ۱۹۰۰تا۲۰۰ هزار
سیاوش : خبر از طرف مدیر ارتباطات سایپا رضا حسینی درچندین سایت منتشر شده درگوگل سرچ کن تسنیم و...بامزمون خبر شگفت انگیز ویا خبرتازه وجذاب برای مشتریان سایپا لطف کن سرچ کن و کامنت بزار
شاهین : آبان ماه نوبت دوم واریزیتون هست که براتون اس ام اس میاد
شاهین : مبارک باشه...الهی که به شادی سوارش بشین
شاهین گی : میگن ۱۱ آذر امروز فاکتور شده ،درسته؟؟
مالک : یکم اسفند همون روز اول تکمیل وجه و سخا هم یکم
ایمر x5 : کرمان موتور دزد و ساسان فیروزی کلاهبردار سود تاخیر نمیده حتی با شکایتم یه سال طول میکشه تا سود تاخیر بده دادگاه مفتح طرف اینا هست چون برای اونا ثبت نام سازمانی میکنه تحویل فوری تا رسانه ای نشه مثل مدیران خودرو و ۴ردا موتور این پول نمیدن امسالم با قطعی برق و کمبود قطعه تحویل ها بالای ۴ماه تاخیر دارن یکیش خود من
شاهین جی : سلام خوش خبرباشید مبارکه الاهی شکر بلاخره تلسم شکست من هم فروش فوری پذیرش ۲۸ آذر هستم هنور فاکتور نشده انشالله زودتر فاکترشیم
متخصص : سلام آبان مرحله دوم تازه واریز میکنید دیگه ماشین چقدر تاخیر بخوره خدا میدونه
مالک : یکم اسفندم هم تکمیل وجه و سخا باهم
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
تبریزی : تازه نفس ی دلت خوشه
مریم : کم کمش 5ماه سایپا
سعید : با قیمتهای شما خوب بازار آزاد میگرفتم دیگه
رانا پلاس : سلام رانا پلاس کسی اطلاع داره کی شروع به فاکتور میکنن
اا : سلام مدل قدیم 315 دمای آب اکثر مواقع رو 90 وسط هست طبیعیه
مژگان : سلام ماشین های ساینا با چقدر تاخیر داده میشه
پری : سلام من پیش فروش 6ماه ام پی پرداخت204تپمان ریختم بهمن. ماه تحویل تیر ماه سود مشارکت میدم بهمون یانه
پرستو : سلام من پیش فروشم تحویل 30تیرماه واریز مرحله دوم کی برام پیام میاد
میلاد : سلام دنا تحویل 30 اسفند ام هنوز فاکتور نشده دنا اتومات اپشنال سفید
محمد 19مهر : چه یک نفر چه صد نفر هرکس به خاطر حق خودش بیاد که اونجا منتظریم