زور سنگین وزن ها به تحریم نرسید/کاهش ۷۷ درصدی تولید خودروهای سنگین در ۴ ماه نخست سال

 

زور سنگین وزن ها به تحریم نرسید/کاهش ۷۷ درصدی تولید خودروهای سنگین در ۴ ماه نخست سال

 
پس از وقعه طولانی در اجرای طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل سنگین، مرداد ماه سال گذشته صندوق توسعه ملی از وصول بیش از ۶۰۰ میلیون دلار برای اجزای طرح های توسعه ای این ناوگان و جایگزینی بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی عمومی تا سال ۹۹ خبر داد و پس از آن اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو برای ۳۵ هزار دستگاه که مشمول طرح جایگزینی بود اختصاص یافت.
 
اما این طرح تنها در حد حرف باقی ماند چرا که شرکای خارجی شرکت های تولیدکننده این خودروها با ترک ایران، آب پاکی را روی دست تولیدکنندگان داخلی گذاشتند و این امر منجر به تعطیلی و همچنین کاهش تولید شدید این خودروها شد.
 
براساس جدیدترین آمار ارایه شده از سوی دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت ارس خودرو دیزل تولیدکننده انواع کشنده، کامیون و کامیونت تا پایان تیرماه امسال در مجموع ۹ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی نداشته است.
 
ایرلن خودرو دیزل نیز وضع چندان بهتری ندارد این کارخانه که انواع کامیونت، کامیون کمپرسی، کامیون باری و کامیون کشنده تولید می کند در بیشتر محصولات خود شاهد کاهش تولید بوده به طوری که در تولید کامیونت هیوندای تا پایان تیرامسال موفق به تولید ۱۲۶ دستگاه خودرو شده که کاهش ۲۵ درصدی تولید را شاهد بوده است.
 
در تولید کامیون کمپرسی بنز نیز این شرکت تا مدت مورد بررسی در مجموع ۱۲۰ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶.۱ درصد کاهش داشته است.
 
بررسی آمارها نشان می دهد که ایران خودرو دیزل در زمینه تولید کامیون های باری کمی بهتر عمل کرده و تا پایان تیرماه موفق به تولید ۱۰۲ دستگاه کامیون باری شده که رشد ۵.۲ درصدی نسبت به سال قبل داشته است. در زمینه کامیون کشنده نیز تنها ۹۶ دستگاه به تولید رسیده که نسبت به تولید ۹۲ دستگاه کامیون در سال قبل، شاهد رشد ۴.۳ درصدی هستیم.
 
رخش دیزل خودرو دیگر تولیدکننده خودروهای سنگین نیز تا پایان تیرماه تولیدی نداشته است. سروش دیزل مبنا نیز تا پاین تیر امسال ۵۵ دستگاه کامیونت تولید کرده که ۷۹.۳ درصد کاهش تولید داشته و نکته قابل توجه در بررسی میزان تولید خودروهای سنگین، آمار مربوط به تولید زامیاد است. این شرکت تا پایان چهار ماه امسال تنها دو دستگاه کامیون تک‌محور تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد کاهش ۹۸.۴ درصدی تولید بوده است.
 
سایپا دیزل از اصلی ترین تولیدکنندگان این دسته از خودروها در کشور نیز حال و روز خوبی ندارد به طوری که خبرها حاکی از آن است این شرکت به دلیل در اختیار نداشتن قطعه دو هفته زودتر از سایر خودروسازان به تعطیلات تابستانی رفته و با این روند یک ماه تعطیل خواهد بود.
 
نگاهی به آمار تولید این شرکت نیز نشان می دهد که در زمینه تولید انواع کشنده شاهد کاهش تولید صددرصدی بوده ایم و تنها ۱۰۰ دستگاه کشنده FH500 تا پایان تیرماه یه تولید رسیده که با این حال کاهش ۸۱.۶ درصدی تولید را به ثبت رسانده است.
 
در زمینه باری، کمپرسی و کامیونت نیز سایپا دیزل در ۴ ماه نخست امسال تولیدی نداشته و کاهش صددرصدی تولید را شاهد بوده است.
 
بررسی آمار تولید در سایر شرکت ها نیز تعریفی ندارد و همه کاهش تولید داشته اند به طوری که کاریزان خودرو ساوه ۲۰.۴ درصد و کاریزان خودرو قزوین ۴۹.۷ درصد کاهش تولید را به ثبت رسانده که در مجموع در این شرکت ۱۷۳ دستگاه انواع کامیونت، کامیون و کشنده به تولید رسیده که کاهش ۳۹.۷ درصدی تولید را به همراه داشته است.
 
بهمن دیزل نیز با تولید ۲۶۸ دستگاه خودرو شاهد کاهش ۷۶.۶ درصدی و سیباموتور نیز با تولید ۴۰ دستگاه خودرو کاهش ۹۲.۵ درصدی تولید را شاهد بودند که در مجموع گروه بهمن کاهش ۸۱.۶ درصدی تولید با ۳۰۸ دستگاه را به ثبت رسانده است.
 
آریا دیزل موتور نیز همانند آذهایتکس در ۴ ماه امسال تولیدی نداشته و همانند سایپا دیزل کاهش صددرصدی تولید را رقم زده است.
 
ماموت دیزل نیز در این مدت تولیدی نداشته و همانند سایر شرکت ها کاهش صددرصدی تولید را به ثبت رسانده است.
 
 

source

khodrocar

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , خودروهای سنگین






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 36 نظر
X33 Cross cvt 29 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
مجتبی ایگل : سلام دوست عزیز فعلا که کسی تحویل نگرفته ایگل من مهر 403ثبت نام کردم تحویل سیستمی بهمن اولش ولی متاسفانه الان چند روزه تازه پلاک شده تو تحویل مدارک مونده تغییریم نمیکنه کرمان موتور وقتی ثبت نام میکنی باید حوصلت زیاد باشه صبور باشی حداقل تا بیاد ماشینت چهار ماه از زمان تحویل سیستمی دیرتر میاد
Nazi : لطفا هر کی فاکتور شد بگه شماره درخواستشم بگه ب خدا ما خوشحال میشیم یه روزی نوبت ما هم میشه
رز زرد : سلام عزیزان...محض رضای خدا هر چی واقعیته بیان کنید،شایعه الکی درست نکنید واقعا سر در گم هستیم،نمیدونیم چکار کنیم،اینجا ۱۴ آذر میگه فاکتور شدم در حالیکه ۱۱ آذر هنوز فاکتور نشده...هرچی سرمون بیاد انگار حقمونه...هم نوعان به هم رحم نمی کنیم...اینجا یه سری بقیه رو گمراه کردن امتیازشون سوخت...به امید اینکه فروش فوری بیاد... کاش هرچی رو که واسه خودمون میخوایم برای دیگران هم میخواستیم خوب همونه که خدا قسمت کنه
۱۱ اذر : دوستان فقط یه راه وجود داره اونم تجمع جلوی این شرکت بی در و پیکر
۱۱ اذر : راهکار معلومه فقط تجمع درب این شرکت بی در و پیکر
X3sefid : تاریخ ثبت نامت کِی بوده؟
تارا دستی : حامد جان، تیتان، انشاالله برای شما و بقیه زودتر انجام بشه. پیگیر باشید نترسید، زنگ بزنید ایران خودرو ثبت شکایت کنید تا گیر و گورش برطرف شه بیوفته رو غلطک.
سهند : بله دی اومده تا ۷اردیبهشت هم فرصت واریزبوده
قلی نیا : مبارکتون باشه ، چطور ممکنه منی که ۱۱ اذر هستم فاکتور نشده هنوز
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
علی : ببر
میوه نارس : امروز شاهد حضور میلیونی مال باختگان مدیران خودرو خواهیم بود
توحید ارومیه : اوایل خرداد به بعد
زید علی اکرامی : هار هار هار هار خندیدم
محمد جواد وفائی رستمی : از هوش مصنوعی پرسیدم مدیران کی خودروهاشو تحویل میده جواب داد اطلاعی ندارم
رضا پیرمند : نه بابا!!!! جان من !!!! راست میگی!!!!وزغ
حسین ملکی : دوستان پراید وانت قیمت کارخانه شده 409میلیون و پراید وانت کفی دار414میلیون قیمت جدید کارخانه یاخدا
کامران : سلام وقت بخیر نقدی در یک مرحله پرداخت کردم
امیر : داداش امروز واست دعوتنامه اومده؟
رضا1260 : سلام من فروش فوری بودم ساینا و تکمیل وجه من 10 بهمن بود ولی هنوز خبری از فاکتور نیست، کسی اطلاع داره چه زمانی فاکتور میشه