اولین خودروی ملی ترکیه با برند TOGG رونمایی شد

 

اولین خودروی ملی ترکیه با برند TOGG رونمایی شد

 
با سرمایه‌گذاری ۳/۷ میلیارد دلار و صرف ۱۳ سال زمان، شرکت TOGG خودروهایی تولید خواهد کرد که تمامی قطعات آن ساخت ترکیه هستند. اولین محصول، یک شاسی‌بلند برقی هماهنگ با استانداردهای جهانی خواهد بود.
 
 
در سال ۲۰۱۰، رئیس جمهور ترکیه از صنعت‌گران این کشور خواست، برای تولید خودروی ملی ترکیه تلاش کنند. حدود ۷ سال بعد، اردوغان در جشن افتتاح شرکت خودروسازی TOGG شرکت کرد و نسبت به عرضه‌ی مدل‌هایی با قطعات ساخت داخل، ابراز امیدواری نمود. سهام‌داران اصلی TOGG، شامل ۵ هولدینگ تجاری بزرگ ترکیه، از جمله تورک‌سل (Turkcell) هستند.
 
 
نام TOGG مخفف عبارت Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu به‌معنی گروه خودروسازی مشارکتی ترکیه است. این شرکت واقع در گبزه (شهری نزدیک استانبول)، طراحی محصولات خود را با همکاری استودیو پینین فارینا در ایتالیا انجام می‌دهد. خودروهای رونمایی‌شده توسط TOGG شامل یک مدل‌ پیش‌تولید از کراس‌اور اندازه متوسط و نمونه‌ای مفهومی از یک سدان خانوادگی هستند که همگی، پلتفرم مشترک و پیشرانه‌ی تمام برقی خواهند داشت.
 
 
کراس‌اور TOGG، مجهز به موتور برقی ساخت ترکیه، در ۲ نسخه با شعاع حرکتی ۳۰۰ و ۴۸۰ کیلومتر تولید خواهد شد. شرکت سازنده قرار است، شارژرهایی مخصوص این خودرو عرضه کند تا ۸۰ درصد از ظرفیت باتری‌ها در زمانی حدود ۳۰ دقیقه، تکمیل شوند. اطلاعات بیشتری از مشخصات باتری کراس‌اور TOGG منتشر نشده است؛ اما می‌توان باتوجه به آمار موجود، تولید شارژر ۱۵۰ کیلووات ساعتی را برای سیستم شارژ سریع، پیش‌بینی کرد. شرکت سازنده، باتری‌های خودروهای تولیدی را به مدت ۸ سال، گارانتی خواهد کرد.
 
 
پیشرانه‌ی TOGG در نسخه‌ی پایه، یک موتور برقی با قدرت ۲۰۰ اسب‌بخار خواهد بود. برای علاقه‌مندان به کراس‌اورهای دو دیفرانسیل، مدل ۲ موتوره با قوای محرک مجزا روی محورهای جلو و عقب نیز تولید خواهد شد تا مجموع قدرت ۴۰۰ اسب‌بخار فراهم شود. مدیران شرکت سازنده، سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتربرساعت برای مدل‌های تک و دو موتوره را به ترتیب، ۷/۶ و ۴/۸ ثانیه اعلام کرده‌اند.
 
 
طراحی ظاهری کراس‌اور TOGG، شباهت بسیار زیادی به مدل مفهومی K350 رونمایی شده توسط پینین فارینا در سال ۲۰۱۸ دارد. فرم چراغ‌ها و خطوط بدنه، کاملا یکسان به‌نظر می‌رسند و صرفا در نمای پشت خودرو، تفاوت‌هایی دیده می‌شود. به هر ترتیب، نمای بیرونی نخستین محصول TOGG، جذاب و چشم‌گیر، هماهنگ با نیازهای بازار جهانی است. در مراسم رونمایی، این خودرو با ۲ نوع جلوپنجره تمام‌فلزی و پره‌دار نمایش داده شد که احتمالا منحصر به نمونه‌های تک یا ۲ موتوره خواهد بود.
 
 
فضای داخلی، بسیار لوکس و متناسب با فناوری‌های مدرن طراحی شده است. نمایشگرهای متعدد از پنل پشت فرمان تا قسمت‌های روبروی سرنشین کناری را پوشش می‌دهند. علاوه‌بر این‌ها، نمایشگری لمسی در مرکز و پایین داشبورد وجود دارد که برای مدیریت امکانات رفاهی خودرو، به‌کار خواهد رفت. کنسول میانی، مجهز به کلید گردان (جوی استیک)، طرحی خلاقانه و برجسته دارد که البته چندان کاربردی به‌نظر نمی‌رسد. در مجموع، می‌توان اطمینان داشت نسخه‌ی نهایی از کراس‌اور TOGG، با هدف جلب نظر عمومی و صرفه‌ی اقتصادی، فاقد نمایشگرهای متعدد و نسبتا ساده‌ باشد.
 
 
محصول نهایی TOGG، کراس‌اوری در کلاس نیمه لوکس خواهد بود. سیستم تعلیق مستقل مک فرسون روی محور جلو، آرامش سرنشینان را افزایش می‌دهد. در عقب هم، تعلیق مستقل اینتگرال استفاده شده است که معمولا برای خودروهای اسپرت، کاربرد دارد. نسخه‌های آپشنال، مجهز به رانندگی خودران سطح ۲ خواهند بود که ایست و حرکت خودکار در ترافیک را ممکن خواهد کرد. نرم‌افزار و سیستم‌عامل مدیریت تجهیزات الکترونیکی خودرو، قابلیت به‌روزرسانی از طریق اینترنت دارند تا ضمن بهره‌مندی از جدیدترین فناوری‌ها، دسترسی کاربر از خانه یا هر مکان دیگر به کامپیوتر و امکانات رفاهی مثل مسیریابی ماهواره‌ای را فراهم کند. کراس‌اور TOGG، احتمالا مجهز به فناوری ارتباطی 5G خواهد بود.
 
 
شرکت TOGG، تولید کراس‌اور برقی خود را از سال ۲۰۲۲ آغاز خواهد کرد. دومین محصول با پلتفرم و پیشرانه‌ی مشابه، یک سدان خانوادگی خواهد بود. در نهایت، ۵ خودروی متفاوت روی یک پلتفرم تولید خواهند شد تا برنامه‌ی تولید ۱۷۵ هزار دستگاه در سال، محقق شود. کشور ترکیه در حال حاضر، مونتاژ خودرو و ساخت قطعات متنوع برای فورد، فیات، رنو، تویوتا و هیوندای را انجام می‌دهد تا از نظر خودروسازی، مهم‌ترین کشور منطقه‌ی خاورمیانه و شرق اروپا باشد.
 

source

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , خودروی ملی ترکیه






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 35 نظر
X33 Cross cvt 28 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
سیاوش : ببخشید ۱۹۰۰تا۲۰۰ هزار
سیاوش : خبر از طرف مدیر ارتباطات سایپا رضا حسینی درچندین سایت منتشر شده درگوگل سرچ کن تسنیم و...بامزمون خبر شگفت انگیز ویا خبرتازه وجذاب برای مشتریان سایپا لطف کن سرچ کن و کامنت بزار
شاهین : آبان ماه نوبت دوم واریزیتون هست که براتون اس ام اس میاد
شاهین : مبارک باشه...الهی که به شادی سوارش بشین
شاهین گی : میگن ۱۱ آذر امروز فاکتور شده ،درسته؟؟
مالک : یکم اسفند همون روز اول تکمیل وجه و سخا هم یکم
ایمر x5 : کرمان موتور دزد و ساسان فیروزی کلاهبردار سود تاخیر نمیده حتی با شکایتم یه سال طول میکشه تا سود تاخیر بده دادگاه مفتح طرف اینا هست چون برای اونا ثبت نام سازمانی میکنه تحویل فوری تا رسانه ای نشه مثل مدیران خودرو و ۴ردا موتور این پول نمیدن امسالم با قطعی برق و کمبود قطعه تحویل ها بالای ۴ماه تاخیر دارن یکیش خود من
شاهین جی : سلام خوش خبرباشید مبارکه الاهی شکر بلاخره تلسم شکست من هم فروش فوری پذیرش ۲۸ آذر هستم هنور فاکتور نشده انشالله زودتر فاکترشیم
متخصص : سلام آبان مرحله دوم تازه واریز میکنید دیگه ماشین چقدر تاخیر بخوره خدا میدونه
مالک : یکم اسفندم هم تکمیل وجه و سخا باهم
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
تبریزی : تازه نفس ی دلت خوشه
مریم : کم کمش 5ماه سایپا
سعید : با قیمتهای شما خوب بازار آزاد میگرفتم دیگه
رانا پلاس : سلام رانا پلاس کسی اطلاع داره کی شروع به فاکتور میکنن
اا : سلام مدل قدیم 315 دمای آب اکثر مواقع رو 90 وسط هست طبیعیه
مژگان : سلام ماشین های ساینا با چقدر تاخیر داده میشه
پری : سلام من پیش فروش 6ماه ام پی پرداخت204تپمان ریختم بهمن. ماه تحویل تیر ماه سود مشارکت میدم بهمون یانه
پرستو : سلام من پیش فروشم تحویل 30تیرماه واریز مرحله دوم کی برام پیام میاد
میلاد : سلام دنا تحویل 30 اسفند ام هنوز فاکتور نشده دنا اتومات اپشنال سفید
محمد 19مهر : چه یک نفر چه صد نفر هرکس به خاطر حق خودش بیاد که اونجا منتظریم