تسلا کارخانه تولید کاتد تأسیس می‌کند

 

جیپ گلادیاتور هلکت TR3 با پیشرانه ۷۰۷ اسب‌بخاری هلکت

 
تسلا در رویداد روز باتری (Battery Day) از برنامه‌های جدید این شرکت خبر داد.
 
روز گذشته، رویداد «روز باتری» تسلا برگزار شد و ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در این رویداد اعلام کرد که این شرکت برای استخراج لیتیوم از ۱۰،۰۰۰ آکر خاک‌رس (۴۰،۴۷۰،۰۰۰ مترمربع) در نوادا مجوز گرفته است و فعالیت کارخانه‌ی گیگافکتوری‌اش را توسعه می‌دهد. اواسط سال جاری میلادی، تسلا با پاناسونیک قرارداد همکاری سه‌ساله امضا کرد که براساس آن، شرکت ژاپنی در این منطقه باتری تولید و لیتیوم برای قراردادن در این باتری‌های لیتیوم‌یونی استخراج می‌کند. حدود یک‌ سال پیش، ماسک در جلسه‌ی سهام‌داران سال ۲۰۱۹ گفت که احتمالا شرکتش وارد فعالیت استخراج موادمعدنی کاربردی در باتری‌ خودروهای الکترونیکی می‌شود.
 
استخراج لیتیوم برای تولید باتری‌های ارزان‌تر و کارآمد یکی از اقدامات تسلا برای کاهش قیمت خودروهای الکترونیکی‌اش است. همچنین، این شرکت اعلام کرد که برای کاهش هزینه قصد دارد زنجیره‌ی تأمینش را به کارخانه نزدیک‌تر کند. در رویداد یادشده، تسلا و درو باگلینو، معاون بخش مهندسی انرژی و نیروگاه تسلا، درباره‌ی برنامه‌ی شرکت برای رسیدن به تولید ۱۰ تا ۲۰ تراوات ساعت باتری در سال خبر دادند و سپس، سلول‌های باتری بدون تب (Tabless) جدید موسوم به سلول‌های ۴۸۶۰ را رونمایی کردند. این باتری‌ها می‌توانند قدرت خودروهای الکترونیکی را بهبود بخشند. همچنین، دو عضو تیم تسلا از مأموریت‌های مهم دیگر این شرکت از‌جمله توسعه‌ی سیستم‌ جدید تولید باتری خبر دادند.
 
معدن لیتیوم و کارخانه‌ی کاتد دو فعالیت جدید در توسعه‌ی پرتفولیوی تسلا محسوب می‌شوند. کارخانه‌ی کاتد برای تولید باتری‌های این شرکت در نظر گرفته‌ شده که به کاهش هزینه‌ی زنجیره‌ی تأمین و تسهیل در تولید کاتد می‌انجامد. به‌گفته‌ی ماسک، روش استخراج کنونی تولید کاتد به‌صرفه نیست و تسلا در نظر دارد از فرایند دیگری استفاده ‌کند که ۷۶ درصد از هزینه‌ی کاتد می‌کاهد و هیچ آبی را هدر نمی‌دهد. روش جدید فرایندهای اولیه‌ی تولید کاتد را حذف می‌کند. تسلا در نظر دارد به‌دلیل کمبود منابع نیکل، از کاتدهای متنوع استفاده کند.
 
معاون تسلا درباره‌ی فعالیت‌های جدید تسلا گفت:
 
در نظر داریم کارخانه‌ی تولید کاتد در شمال آمریکا تأسیس کنیم و از تمامی منابع لیتیوم و نیکل این منطقه بهره‌ ببریم. با نزدیک‌کردن کارخانه و زنجیره‌ی تأمین کاتد، می‌توانیم ۸۰ درصد در مسافت طی‌شده برای تأمین مواد صرفه‌جویی کنیم.
 
همچنین به‌گفته‌ی باگلینو، تسلا تلاش می‌کند برای تبدیل لیتیوم از فرایند بدون سولفات استفاده کند که این کار می‌تواند ۳۳ درصد از هزینه‌ی لیتیوم را کاهش دهد. زمان و محل تأسیس کارخانه‌ی کاتد مشخص نیست؛ اما برای نزدیک‌کردن زنجیره‌ی تأمین، احتمالا درکنار معدن لیتیومی در نوادا تأسیس شود.
 
استخراج فلز قلیایی واکنش‌پذیر هزینه‌ی زیست‌محیطی در پی دارد و باعث آلودگی آب می‌شود. به‌طور سنتی، استخراج لیتیوم از آب زیادی استفاده می‌کند. برای انجام این فرایند، استخراج‌کنندگان زمین را می‌شکافند و آب نمکدار را به سطحی پمپاژ می‌کنند تا تبخیر شود. پس از تبخیر آب نمک، ترکیبی از موادمعدنی مانند منیزیم و لیتیوم باقی می‌ماند که پس از چندبار تصفیه، لیتیوم به‌دست می‌آید.
 
به‌گفته‌ی ماسک، شرکت تسلا از روشی جدید برای استخراج این فلز قلیایی استفاده می‌کند که در آن، لیتیوم با استفاده از سدیم‌کلراید یا نمک خوراکی از سنگ معدن به‌دست می‌آید.
 
ماسک درباره‌ی فرایند استخراج توضیح می‌دهد:
 
تا جایی که می‌دانم، تاکنون کسی از این روش استفاده نکرده است. تمامی مواد موردنیاز برای استخراج لیتیوم را می‌توان باردیگر استفاده کرد و روشی پایدار محسوب می‌شود.
 
تسلا برنامه‌هایی برای کاهش قیمت خودروهایش در نظر گرفته است. باتری بدون تب به کاهش هزینه‌ی تولید خودرو کمک می‌کند و سبب می‌شود خودروهای الکترونیکی تسلا با قیمت خودروهای بنزینی فروخته شوند. گفتنی است در رویداد اخیر، این شرکت از تولید خودروهای برقی ۲۵،۰۰۰ دلاری نیز خبر داد.
 

source

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , تسلا






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 36 نظر
X33 Cross cvt 29 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
مجتبی ایگل : سلام دوست عزیز فعلا که کسی تحویل نگرفته ایگل من مهر 403ثبت نام کردم تحویل سیستمی بهمن اولش ولی متاسفانه الان چند روزه تازه پلاک شده تو تحویل مدارک مونده تغییریم نمیکنه کرمان موتور وقتی ثبت نام میکنی باید حوصلت زیاد باشه صبور باشی حداقل تا بیاد ماشینت چهار ماه از زمان تحویل سیستمی دیرتر میاد
Nazi : لطفا هر کی فاکتور شد بگه شماره درخواستشم بگه ب خدا ما خوشحال میشیم یه روزی نوبت ما هم میشه
رز زرد : سلام عزیزان...محض رضای خدا هر چی واقعیته بیان کنید،شایعه الکی درست نکنید واقعا سر در گم هستیم،نمیدونیم چکار کنیم،اینجا ۱۴ آذر میگه فاکتور شدم در حالیکه ۱۱ آذر هنوز فاکتور نشده...هرچی سرمون بیاد انگار حقمونه...هم نوعان به هم رحم نمی کنیم...اینجا یه سری بقیه رو گمراه کردن امتیازشون سوخت...به امید اینکه فروش فوری بیاد... کاش هرچی رو که واسه خودمون میخوایم برای دیگران هم میخواستیم خوب همونه که خدا قسمت کنه
۱۱ اذر : دوستان فقط یه راه وجود داره اونم تجمع جلوی این شرکت بی در و پیکر
۱۱ اذر : راهکار معلومه فقط تجمع درب این شرکت بی در و پیکر
X3sefid : تاریخ ثبت نامت کِی بوده؟
تارا دستی : حامد جان، تیتان، انشاالله برای شما و بقیه زودتر انجام بشه. پیگیر باشید نترسید، زنگ بزنید ایران خودرو ثبت شکایت کنید تا گیر و گورش برطرف شه بیوفته رو غلطک.
سهند : بله دی اومده تا ۷اردیبهشت هم فرصت واریزبوده
قلی نیا : مبارکتون باشه ، چطور ممکنه منی که ۱۱ اذر هستم فاکتور نشده هنوز
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
زید علی اکرامی : هار هار هار هار خندیدم
محمد جواد وفائی رستمی : از هوش مصنوعی پرسیدم مدیران کی خودروهاشو تحویل میده جواب داد اطلاعی ندارم
رضا پیرمند : نه بابا!!!! جان من !!!! راست میگی!!!!وزغ
حسین ملکی : دوستان پراید وانت قیمت کارخانه شده 409میلیون و پراید وانت کفی دار414میلیون قیمت جدید کارخانه یاخدا
کامران : سلام وقت بخیر نقدی در یک مرحله پرداخت کردم
امیر : داداش امروز واست دعوتنامه اومده؟
رضا1260 : سلام من فروش فوری بودم ساینا و تکمیل وجه من 10 بهمن بود ولی هنوز خبری از فاکتور نیست، کسی اطلاع داره چه زمانی فاکتور میشه
تکمیل وجه 16 بهمن : سلام دوست عزیز امروز فاکتور شدید؟
یوسف : دوست عزیز اونهایی که گفتی گیر بکس اتومات هستش شش دنده دستی گیر بکس داخلی و دستی هستش مال نیرو محرکه قزوین اگه اشتباه نکنم DAE یه شرکت هستش تو چین
محسن 15 بهمن : سلام پیش فروش ساینا تکمیل وجه 15 بهمن فاکتور شدم