تسلا کارخانه تولید کاتد تأسیس می‌کند

 

جیپ گلادیاتور هلکت TR3 با پیشرانه ۷۰۷ اسب‌بخاری هلکت

 
تسلا در رویداد روز باتری (Battery Day) از برنامه‌های جدید این شرکت خبر داد.
 
روز گذشته، رویداد «روز باتری» تسلا برگزار شد و ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در این رویداد اعلام کرد که این شرکت برای استخراج لیتیوم از ۱۰،۰۰۰ آکر خاک‌رس (۴۰،۴۷۰،۰۰۰ مترمربع) در نوادا مجوز گرفته است و فعالیت کارخانه‌ی گیگافکتوری‌اش را توسعه می‌دهد. اواسط سال جاری میلادی، تسلا با پاناسونیک قرارداد همکاری سه‌ساله امضا کرد که براساس آن، شرکت ژاپنی در این منطقه باتری تولید و لیتیوم برای قراردادن در این باتری‌های لیتیوم‌یونی استخراج می‌کند. حدود یک‌ سال پیش، ماسک در جلسه‌ی سهام‌داران سال ۲۰۱۹ گفت که احتمالا شرکتش وارد فعالیت استخراج موادمعدنی کاربردی در باتری‌ خودروهای الکترونیکی می‌شود.
 
استخراج لیتیوم برای تولید باتری‌های ارزان‌تر و کارآمد یکی از اقدامات تسلا برای کاهش قیمت خودروهای الکترونیکی‌اش است. همچنین، این شرکت اعلام کرد که برای کاهش هزینه قصد دارد زنجیره‌ی تأمینش را به کارخانه نزدیک‌تر کند. در رویداد یادشده، تسلا و درو باگلینو، معاون بخش مهندسی انرژی و نیروگاه تسلا، درباره‌ی برنامه‌ی شرکت برای رسیدن به تولید ۱۰ تا ۲۰ تراوات ساعت باتری در سال خبر دادند و سپس، سلول‌های باتری بدون تب (Tabless) جدید موسوم به سلول‌های ۴۸۶۰ را رونمایی کردند. این باتری‌ها می‌توانند قدرت خودروهای الکترونیکی را بهبود بخشند. همچنین، دو عضو تیم تسلا از مأموریت‌های مهم دیگر این شرکت از‌جمله توسعه‌ی سیستم‌ جدید تولید باتری خبر دادند.
 
معدن لیتیوم و کارخانه‌ی کاتد دو فعالیت جدید در توسعه‌ی پرتفولیوی تسلا محسوب می‌شوند. کارخانه‌ی کاتد برای تولید باتری‌های این شرکت در نظر گرفته‌ شده که به کاهش هزینه‌ی زنجیره‌ی تأمین و تسهیل در تولید کاتد می‌انجامد. به‌گفته‌ی ماسک، روش استخراج کنونی تولید کاتد به‌صرفه نیست و تسلا در نظر دارد از فرایند دیگری استفاده ‌کند که ۷۶ درصد از هزینه‌ی کاتد می‌کاهد و هیچ آبی را هدر نمی‌دهد. روش جدید فرایندهای اولیه‌ی تولید کاتد را حذف می‌کند. تسلا در نظر دارد به‌دلیل کمبود منابع نیکل، از کاتدهای متنوع استفاده کند.
 
معاون تسلا درباره‌ی فعالیت‌های جدید تسلا گفت:
 
در نظر داریم کارخانه‌ی تولید کاتد در شمال آمریکا تأسیس کنیم و از تمامی منابع لیتیوم و نیکل این منطقه بهره‌ ببریم. با نزدیک‌کردن کارخانه و زنجیره‌ی تأمین کاتد، می‌توانیم ۸۰ درصد در مسافت طی‌شده برای تأمین مواد صرفه‌جویی کنیم.
 
همچنین به‌گفته‌ی باگلینو، تسلا تلاش می‌کند برای تبدیل لیتیوم از فرایند بدون سولفات استفاده کند که این کار می‌تواند ۳۳ درصد از هزینه‌ی لیتیوم را کاهش دهد. زمان و محل تأسیس کارخانه‌ی کاتد مشخص نیست؛ اما برای نزدیک‌کردن زنجیره‌ی تأمین، احتمالا درکنار معدن لیتیومی در نوادا تأسیس شود.
 
استخراج فلز قلیایی واکنش‌پذیر هزینه‌ی زیست‌محیطی در پی دارد و باعث آلودگی آب می‌شود. به‌طور سنتی، استخراج لیتیوم از آب زیادی استفاده می‌کند. برای انجام این فرایند، استخراج‌کنندگان زمین را می‌شکافند و آب نمکدار را به سطحی پمپاژ می‌کنند تا تبخیر شود. پس از تبخیر آب نمک، ترکیبی از موادمعدنی مانند منیزیم و لیتیوم باقی می‌ماند که پس از چندبار تصفیه، لیتیوم به‌دست می‌آید.
 
به‌گفته‌ی ماسک، شرکت تسلا از روشی جدید برای استخراج این فلز قلیایی استفاده می‌کند که در آن، لیتیوم با استفاده از سدیم‌کلراید یا نمک خوراکی از سنگ معدن به‌دست می‌آید.
 
ماسک درباره‌ی فرایند استخراج توضیح می‌دهد:
 
تا جایی که می‌دانم، تاکنون کسی از این روش استفاده نکرده است. تمامی مواد موردنیاز برای استخراج لیتیوم را می‌توان باردیگر استفاده کرد و روشی پایدار محسوب می‌شود.
 
تسلا برنامه‌هایی برای کاهش قیمت خودروهایش در نظر گرفته است. باتری بدون تب به کاهش هزینه‌ی تولید خودرو کمک می‌کند و سبب می‌شود خودروهای الکترونیکی تسلا با قیمت خودروهای بنزینی فروخته شوند. گفتنی است در رویداد اخیر، این شرکت از تولید خودروهای برقی ۲۵،۰۰۰ دلاری نیز خبر داد.
 

source

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , تسلا






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 36 نظر
X33 Cross cvt 29 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
محمد-:::::::: : واریز اولیه ۸ شهریور الان دعوتنامه اومد 422324000 تومان بعد دو ماه تاخير بی شرفها مبلغ بیشتر از اسفند ماه میخوان
حسن : شاهین جی خرداد بنظرتون به موقع تحویل میده یا تبدیل به جی ال کنیم کسی اطللعی داره راهنمایی کنه و اختلاف قیمت دو مدل چقدر در بازار؟
علی : شاهین جی تیر پیشنهاد تبدیل به جی ال برام اومده
صدرا : تکمیل وجه من با واریزی ۸ شهریور امروز اومد۴۲۳ تومن
۹۹۹ : خودت نفهمی جعفري هیچ کس مثل تو نیست کسی به کسی بی احترامی نکرده تو کاسه ی داغ تر از اش نشو برو به کارات برس منتظر پیامک جی باش ندیده سانروف
Mina : میگه هنوز وقت دارید😁امکان داره تا ۳۱ اردیبهشت تحویل بدن من هنوز نه فاکتور شدم نه شاسی شدم نه پلاک شدم 😁
طاهاطاها طرح فرسوده : تحویل ۲۳ بهمن بودم
Maryam : شاهین gهستم ۱۴ آذر ۶۰۰ واریز کردم تحویل ۹۰ روزه هنوز فاکتور نشدم و صبرم تموم شده
شاهین جی اردیبهشت : اره منم اول برام تبدیل اومد من قبول نکردم یه هفته بعد برام پیامک تکمیل وجه جی اومد بازم حسابی سر کارا سایپا نیست ولی من که تحویل اردیبهشت بودم اینجور شد
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
نگین 28بهمن : سلام آقا توحید چرا فاکتور نمیکنن مردیم بخدا از استرس از بی ماشینی غلط کردم از بازار می‌خریدم بهتر بود قضیه چیه شما بهتر میدونی
Fx آف ایکس : من از یکی از کارکنان طبقه دوم دفتر مرکزی آمار گرفتم که دیون مشخص شده از 10 تومان الی 20 تومانه بستگی به خودرو داره از دوشنبه هم اعلام میشه یه هفته هم زمان میدن برای پرداخت از سه شنبه هم فروش باز میشه بازم 10 تومن اشکال نداره حداقل زودتر تحویل بدن
احسان : هر هفته همینه
محمد : کوییک سفید قرمز پذیرش مرداد ماه کی تکمیل وجه کردی؟
207پانا : توی سایت چقدر مابه‌التفاوت اعلام کردن؟
اکبری : خوشبخالتون دعا کنید برای منم بخوره 33کراس دنده فقط چراغ تخویل خودرو مونده روشن شه شیرینت میدم اگر سر وقت تحویلمون بدن
سارا : سلام دوستانی که تبدیل اومده براشون چقدر باید پرداخت کنید؟
دنا آپ.تحویل 30اسفند مشکی سرامیک : دوستان عزیز کسی هست مشکی سرامیک فاکتورشده باشه؟؟؟
حسین : کوییک gxr_lپذیرش 23مرداد تکمیل وجه 29 بهمن سخا 4اسفند رنگ سفید قرمز شماره پذیرش 11928007 الان فاکتور شد
fx-1403 : پاسخ به : کاربر: X33 Cross cvt اقا دمت گرم خبرایی که میدی درسته واقعا من امروز تماس گرفتم تهران گفتند مجوز x33 فقط یه سریاش اومده از من که fx هست خبری نبود انشااله مبارکت باشه ولی اگه از ماشین های دیگه هم توی روزهای اینده خبری گیرت اومد یا تونستی پیگیری کنی به ما هم اطلاعی بده چشم انتظاریم